Professionals in detachering

Bestuurssecretaresse

Bestuurssecretaresse

Startdatum: 04-11-2024

Als Bestuurssecretaresse ben je de rechterhand en assistent van 2 wethouders. In deze rol ben je een belangrijke sleutelfiguur die kwalitatieve en secretariële ondersteuning biedt en het eerste aanspreekpunt is van alle in- en externe vragen. In deze uitdagende en pittige functie ontzorg je beide wethouders.

Werkzaamheden

Je bent een spin in het web en kan onder hoge tijdsdruk invulling geven aan je taken waarbij complex agendabeheer de kern van je werk is. Je monitort, coördineert, plant, beheert en organiseert en doet dat met veel plezier. Je kunt tegengas bieden als dat nodig is. Daarnaast ben je een belangrijke schakel met de gemeentesecretaris, concerndirecteur, managers, bestuursadviseurs, bestuur communicatie adviseurs en externe instanties en relaties. Je signaleert vroegtijdig knelpunten zowel organisatorisch als agenda technisch en denkt mee in mogelijke oplossingen. Je zorgt ter voorbereiding van diverse afspraken dat de stukkenstroom en ambtelijke adviezen netjes, accuraat en tijdig beschikbaar is; Denk hierbij aan annotatie stroom, voorbereiding interne en externe vergaderingen op bestuurlijk proces en voor de regio met gebruik van het documentensysteem ibabs.

Opleidingen

MBO-3 opleiding in secretariële of administratieve richting;

Ervaring

Minimaal 5 jaar ervaring als secretaresse in een soortgelijke functie in een dynamische en complexe werkomgeving in de afgelopen 7 jaar; Ervaring met office 365, I babs (bestuurlijk informatiesysteem) Microsoft Teams; Werkervaring met complex agendabeheer van een politieke ambtsdrager college/ bestuur binnen een overheidsorganisatie.

Skills

Kwalificaties

Politieke sensitiviteit; Stevige persoonlijkheid; Dienstverlenend; Positieve instelling en houding; Flexibiliteit.

Solliciteer direct

Graag reageren voor 24-10-2024 13:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.
Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Vragen over deze vacature?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31180311902 of stuur een mail naar info@szconsultancy.nl.