Professionals in detachering

Projectassistent Gebiedsontwikkeling

Projectassistent Gebiedsontwikkeling

Als Projectassistent Gebiedsontwikkeling werk je binnen het team met projectleiders, planeconomen, projectondersteuners en beleidsadviseurs samen aan verschillende projecten.

Werkzaamheden

Binnen het team werken projectleiders, planeconomen, projectondersteuners en beleidsadviseurs samen aan verschillende projecten. Dat doen we in samenwerking met andere teams binnen de gemeente en externe partners. In je werk ondersteun je de projectleider en projectgroep door het plannen en voorbereiden van bijeenkomsten en het onderhouden van contacten. Je houdt de voortgang van de projectplanning in de gaten en verzorgt de projectadministratie. Samen met de projectleider en projectgroep zorg je voor de projectrapportages en andere documenten, zoals voorstellen voor het college van B&W en gemeenteraad. Je zorgt voor de ondersteuning bij het inzetten van communicatiemiddelen binnen jouw projecten.

Opleidingen

HBO Opleiding (pré = RO, planologie of stedelijke ontwikkeling); Wens: Aantoonbaar afgeronde cursus of opleiding projectondersteuner / projectmatig werken / projectmanagement.

Ervaring

Minimale 3 jaar aantoonbare werkervaring als project assistent binnen een gemeente; Aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van een projectleider; Aantoonbare werkervaring als projectondersteuner op het gebied van gebiedsontwikkeling.

Skills

Aantoonbare werkervaring met het verzorgen van projectrapportages of andere documenten zoals college voorstellen, projectplanning projectadministratie.

Kwalificaties

Je wordt enthousiast van werken binnen projectteams aan de toekomst voor onze inwoners en ondernemers. Je weet van aanpakken en houdt het doel in zicht en hebt daarbij oog voor details en samenhang. Klantgericht en pragmatisch zijn vanzelfsprekende vaardigheden van jou. Je schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend. Je denkt graag mee en signaleert waar er eventuele knelpunten zijn. Daarnaast heb je een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte teamplayer.

Solliciteer direct

Graag reageren voor 24-10-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.
Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Vragen over deze vacature?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31180311902 of stuur een mail naar info@szconsultancy.nl.