Junior Projectleider/-beheerser Stationsgebied

Geplaatst 1 week geleden

Als Junior Projectleider/-Beheerser assisteer je de Projectmanager Infra en Openbare Ruimte bij de projectbeheersing en het realiseren van de doelstellingen van zijn of haar project(en). Je draait mee in project- en contractteams die zich bezighouden met het realiseren van infrastructurele projecten in het drukste stukje van Utrecht. Je hoofdactiviteiten zijn als volgt.

Je verwerkt nieuwe inkooporders en contractafwijkingen in het administratieve systeem (SAP MUIS),

Je actualiseert met gevoel voor kosten de prognoses in de budgetadministratie (Cloxxs), bewaakt de projectbudgetten en de contracten die daarbinnen gesloten worden en signaleert knelpunten op de beheers-aspectentijd, geld, kwaliteit en risico’s.

Je zorgt voor de inhoudelijke voortgangsrapportages in Trecxs en financiële rapportages in Cloxxs.

Je bereidt vergaderingen voor, stelt de agenda op, notuleert, zet acties uit en bewaakt het nakomen van de gemaakte afspraken.

Je draagt zorg voor projectdocumentatie en archivering en levert ondersteuning bij de voorbereiding van bestuurlijke besluitvormingsprocessen.

Je pakt als junior projectleider zelfstandig werkzaamheden op om de projectmanager inhoudelijk werk uit handen te nemen.

Met je kennis en ervaring ben je voor de projectmanager een goede gesprekspartner en een betrouwbare steun en toeverlaat in/voor het team.

Vereisten / knock-outcriteria

Een afgeronde HBO opleiding.

Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van administratie en beheersing van projecten binnen grotere gemeenten en/of provincies.

Minimaal 3 jaar ervaring als Junior Projectleider/-beheerser van complexe infrastructurele projecten (inclusief contracten) in de realisatiefase;

Je CV toont recente opdrachten waarin gewerkt is met de applicaties Cloxxs en Trecxs.


Locatie: Utrecht

Start: 28-1-2019

Uren per week: 32

Duur: t/m 31-12-2019  Optie op verl. Ja

Graag reageren voor 23-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te  zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren