Beleidsmedewerker Integrale Veiligheid

Geplaatst 6 dagen geleden

Voor het Team Sociaal Domein Beleid, onderdeel Veiligheid zijn wij op zoek naar een collega die als Beleidsmedewerker Integrale Veiligheid invulling geeft aan verschillende projecten en taken binnen het veiligheidsdomein.
Als beleidsmedewerker integrale veiligheid speel je praktijk- en uitvoeringsgericht maar ook beleidsmatig in op diverse maatschappelijke ontwikkelingen en (lokale) incidenten die de veiligheid of het veiligheidsgevoel van de burger in onze stad en kerkdorpen raken. Je hebt contacten en werkt samen met diverse partners zoals Politie, Zorg- en Veiligheidshuis, Veiligheidsregio, RIEC, woningbouwcorporatie, jongerenwerk en diverse zorginstellingen en intern met collega’s van de andere teams en taakvelden.
Primaat van je taken ligt op de uitvoering van de opgaven van het Uitvoeringsplan Integrale Veiligheid, het uitvoeren van concrete kortdurende projecten en het (mee) opstellen van beleidsregels voor bestuursrechtelijke maatregelen.
Hiermee geef je invulling aan de uitvoering van onze Visie op Integrale Veiligheid en wel op de volgende thema’s: een veilige woon- en leefomgeving, sociale en fysieke veiligheid, veiligheid en bedrijvigheid, veiligheid en jeugd en integriteit en veiligheid en hierbinnen tal van complexe veiligheidsvraagstukken. Je aandacht richt zich hierbij ook op het meer aan de voorkant komen van de problematieken en informatie-gestuurd werken. Binnen het team veiligheid krijg je eigen taakaccenten, maar kunnen we elkaar onderling ook vervangen.

Vereisten en Knock-Out Criteria

HBO opleiding.
Werkervaring bij een gemeente.
2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, opgedaan in de laatste 5 jaar
Affiniteit met informatie gestuurd werken
Je hebt een goed oog voor communicatie en communiceert zelf open en duidelijk
In het bezit van rijbewijs B.

Locatie: Oosterhout
Start: 2-11-2020
Uren per week: 36
Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja

Graag reageren voor 24-10-2020 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het
Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt,
inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.
Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:
Beschikbaarheidsdatum
Aantal uren per week beschikbaar
Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk
Vakantieplannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.