Projectleider Netwerkconcepten

Geplaatst 6 dagen geleden

Opdracht
Je verbetert de samenwerking door het ontwikkelen en organiseren van netwerkconcepten met als doel: professionals in de gehele keten kennen elkaar en weten elkaar te vinden. Klant- en werkprocessen en ondersteunende informatievoorziening worden herijkt en, indien nodig, opnieuw  ingeregeld. De inhoud van deze opdracht is het versterken van de samenwerking intern bij de gemeente Westland, maar ook extern met de ketenpartners.

Je hebt ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en de realisatie hiervan. Evenals op het gebied van marketing en communicatie met het oog op het in de markt zetten  van de netwerkconcepten in het sociaal domein.

 

Vereisten / knock-outcriteria

Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider bij een gemeentelijke organisatie of ketenpartner van de gemeente binnen het sociaal domein.

Je beschikt over een afgeronde HBO bachelor opleiding.
Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar op het gebied van conceptontwikkeling en de realisatie hiervan.
Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar op het gebied van marketing en communicatie met het oog op het in de markt zetten van de netwerkconcepten in het sociaal domein.

 

Locatie: Westland

Start: z.s.m.

Uren per week: 16

Duur: 6 maanden

 

Uurtarief maximaal € 73,00  all-in excl btw
Graag reageren voor 20-3-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.