Projectleider / civiel technisch specialist

Geplaatst 1 week geleden

De gemeente Amsterdam is eigenaar van circa 250 bruggen en 200 kilometer lengte kademuur die een houten paalfundering hebben. Het gaat hier om bijna 1 miljoen houten palen. Voor deze constructie is een Toetsingskader in ontwikkeling om bruggen en kademuren op een aantoonbare wijze te toetsen op constructieve veiligheid.

Belangrijk onderdeel van dit totale programma is de wetenschappelijk onderzoeksopdrachten aan meerdere kennisinstituten om het toetsingskader te onderbouwen en mede verder te ontwikkelen tot een toepasselijk kader. Kennisinstituten zijn Technisch Universiteit Delft (Tu/d) en Eindhoven (Tu/e), Stichting Hout Research en Deltares.
Voor de onderzoeken wordt het belangrijk geacht om een zekere populatie houten funderingspalen te analyseren en te beproeven in de praktijk. Voor het onderzoek in de praktijk zijn wij op zoek naar een semi projectleider/ algemeen civiel technisch specialist.

Werkzaamheden

Het opzetten en begeleiden van een ‘proeftuin’ op een nader te bepalen locatie in Amsterdam voor het uitvoeren van gespecificeerde proefbelastingen met ondersteuning door gemeente Rotterdam.

De uitvoering van in-situ proefbelastingen op bestaande funderingspalen, waarbij het traceren van proeflocaties in Amsterdam een uitdaging is.

Ondersteuning geven aan de onderzoeken door de kennisinstituten en een positieve bijdrage te leveren aan het totale onderzoeksprogramma.

 

Vereisten / Knock- outcriteria
Minimaal over een hbo werk- en denkniveau.

Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring in waterbouwkundige constructies.

Langer dan 5 jaar ervaring met de organisatie Amsterdam.

Je dient een motivatiebrief aan te leveren van maximaal 1A4 waaruit blijkt dat je geschikt bent voor de functie Projectleider / civiel technisch specialist.

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 24-32

Duur: t/m 1-12-2019  m.o.o.v. Ja

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.