Kwartiermaker Informatie- en procesmanagement generieke voorzieningen

Geplaatst 2 dagen geleden

Als kwartiermaker informatie- en procesmanagement generieke voorzieningen draag je bij aan het inrichten van demandmanagementorganisatie. De Interne Bedrijven Informatie Voorzieningen en Automatisering zijn gestart met het inrichten van de demand- supply organisatie voor de generieke voorzieningen van de gemeente Utrecht. Doel is het nemen van de juiste strategische keuzes aangaande het ontwikkelen en gebruik van de beschikbare ICT systemen.

Je komt vanuit je eigen vakgebied met initiatieven en adviezen die de doorontwikkeling en innovatie van de gemeente Utrecht op haar werkterrein versterken. Je weet de maatschappelijke ontwikkelingen en technologische ontwikkelingen te vertalen en verbinden naar de dagelijkse praktijk van de Informatie Voorzieningen en Automatisering.

Als sterke communicator sla je de brug tussen verschillende teams en professies met een duidelijke bedoeling. Het snijvlak tussen informatie, systemen en business is jouw domein. Informatiebeveiliging en privacy issues, zelfmanagement, en open data en zijn een paar relevante inhoudelijke thema’s. Daarnaast ben je in staat je omgeving mee te nemen in de ontwikkeling van de transitie op het gebied van demandmanagement.

 

Functie eisen:

Een afgeronde WO opleiding, bij voorkeur master of information management of bedrijfskunde.

Minimaal 7 jaar ervaring als kwartiermaker informatiemanagement.

Geef concreet twee voorbeelden in een rol als Kwartiermaker – die je hebt uitgevoerd.

Geef concreet een voorbeeld in een rol als interimmanager – die je hebt uitgevoerd op het snijvlak tussen informatie, systemen en business.

Locatie: Utrecht

Start: 1-5-2018

Uren per week: 36

Duur: t/m 31-12-2018 m.o.o.v.

 

Graag reageren voor 20-4-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.