Contractmanager Civiele Projecten

Geplaatst 1 week geleden

Functieomschrijving
Als contractmanager Civiele Techniek binnen het ingenieurs bureau richt je je op: contract creatie, aanbesteding en contractbeheersing. Je vindt het aan de ene kant uitdagend om de juiste contractvorm te kiezen en daarnaast ook om deze te realiseren. Je bent trots op je werk en straalt dit uit. Lopende projecten volg je op de voet, je weet wat er speelt en anticipeert op ontwikkelingen op contractmanagement.

 

Functie eisen:

Minimaal een afgeronde Technische opleiding, bijvoorbeeld Civiele techniek op MBO niveau.

Ervaring met verschillenede contractvormen waaronder RAW en UAV-GC.

Ervaring met het aanbestedingsproces.

In de afgelopen 5 jaar tenminste 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het werken aan civiele projecten in een complexe omgeving, bijvoorbeeld binnen een G4 Gemeente

Ervaring met het leiden van civiele projecten en procedures in uitvoering. Zoals het motiveren van de medewerkers die werken binnen het project en debehandeling in de verkeerscommissie, WIOR, wenstracéprocedure, WWU, BLVC.

 

Locatie: Amsterdam

Uren per week: 36
Start: z.s.m.

Eind: 12 maanden m.o.o.v.
Graag reageren voor 23-4-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 1 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

 

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.