Professionals in detachering

Gegevensbeheerder

Gegevensbeheerder

Startdatum: 11-11-2024

Als Gegevensbeheerder werk je samen met de informatiemanager en de data-analist aan een goed functionerende informatievoorziening ondersteunend aan de werkzaamheden voor het team. Voor een goede informatievoorziening zijn betrouwbare data nodig voor de objecten die we beheren binnen het team, denk hierbij aan de ligging van het riool, de gemalen en het oppervlaktewater. Als gegevensbeheerder is jouw belangrijke taak het controleren en verwerken van data en revisies in relatie tot de assets van WRG.  (Water, Riolering en Gemalen) 

Werkzaamheden

Project: wegwerken achterstallig revisiewerk rioleringen. Participeren in transformatieproject gegevensbeheer revisietekeningen WRG. Informatie verzoeken KLIC t.a.v. WRG afhandelen. (Tijdelijk) Beoordelen en verwerken Weesobjecten. Zorgdragen voor de borging van actuele en betrouwbare areaalgegevens door het verwerken van datamutaties in de beheerapplicatie op basis van revisies andere databronnen. Databeheer van revisietekeningen WRG in het digitale archiefsysteem.

Opleidingen

MBO werk- en denkniveau;

Ervaring

Ervaring met CAD en ervaring met GIS; Kennis van NLCS; Minimaal 2 jaar concrete ervaring met het functioneren van stedelijk water en rioleringssystemen. (voorkeur)

Skills

Kwalificaties

Accuraat en zelfstandig kunnen werken. Kwaliteitsgericht handelen met oog voor detail. Je bent een gedreven en nauwkeurig in je werk en je werkt ook graag samen met collega’s van andere organisatieonderdelen.

Solliciteer direct

Graag reageren voor 26-10-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.
Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Vragen over deze vacature?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31180311902 of stuur een mail naar info@szconsultancy.nl.