Professionals in detachering

Manager Strategie Finance & Control

Manager Strategie Finance & Control

Startdatum: 02-12-2024

Als Manager Strategie Finance & Control ben je naast het zijn van teammanager ook om organisatieverandering in te zetten en in te bedden samen met de collega’s. Een uitgewerkt advies over hoe de eerste en tweede lijn kunnen worden versterkt is daar expliciet onderdeel van.

Werkzaamheden

Je bent aanvoerder van het team. Je coördineert, spart, geeft ruimte en behoudt het overzicht. Op deze manier leid je het team naar resultaten; Je bent de sparringpartner voor de colleges van beide gemeenten op het gebied van financiën. Je vertaalt de bestuurlijke keuzes op dit gebied binnen de organisatie, samen met het team; Je bent eindverantwoordelijk voor de P&C-cyclus van de 2 gemeenten; Je bent zichtbaar en benaderbaar en je neemt deel aan verschillende belangrijke overleggen, zoals management overleggen en overleggen met de portefeuillehouders; Je gaat het team door ontwikkelen. Denk aan onze rollen zoals business control, inkoop, strategie, subsidies en rechtmatigheid; Implementatie van de organisatiewijziging waaronder het afzonderlijk plaatsen van control onder de Gemeentesecretaris. Andere projecten zowel coördinerend als uitvoerend oppakken. Denk aan verdere implementatie processen rondom risicomanagement, rechtmatigheid en contractmanagement; Het verder opstellen en inrichten van processen voor planning en control en het team Financiën en Control.

Opleidingen

HBO opleiding;

Ervaring

Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als manager financiën bij een gemeente; Werkervaring in ontwikkelen, door ontwikkelen en implementeren van financieel beleid en planning & control instrumentarium (maak dit aantoonbaar met een concreet voorbeeld). 3 jaar ervaring met verander trajecten vanuit een management rol.

Skills

Kwalificaties

Solliciteer direct

Graag reageren voor 22-10-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref.
Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Vragen over deze vacature?

Heb je na het lezen van de vacature nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Bel naar +31180311902 of stuur een mail naar info@szconsultancy.nl.