Senior MS Access Programmeur

Geplaatst 1 week geleden

In een klein projectteam onder leiding van een Projectleider van de Informatievoorzieningseenheid van de stadsdelen ga je aanpassingen aan de applicatie Digitale Werkplannen (MS Access front-end, MS SQL Server back-end) uitvoeren.

Werkzaamheden
De applicatie Digitale Werkplannen is in voortdurende ontwikkeling doordat er nieuwe doelgroepen ontsloten worden. Hierdoor is het noodzakelijk bestaande functionaliteit aan te passen.
In samenwerking met een Projectleider, een Informatieanalist en Vertegenwoordigers uit de gebruikersorganisatie worden de aanpassingen uitgewerkt en gerealiseerd in de MS Access applicatie en MS SQL database.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Minimaal over een HBO/WO werk- en denkniveau.

Minimaal vijf jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar in het programmeren in MS Access.

Aantoonbare ervaring met het programmeren in MS SQL Server.

Kennis van en enige ervaring met BI-processen, in ambtelijke organisaties, complexe applicaties en met complexe organisaties (meerdere gebruikersgroepen met tegengestelde belangen).

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: 3 maanden  m.o.o.v. Ja

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.