Programmamanager Signalling & Control

Geplaatst 2 weken geleden

De opdracht bestaat uit het zorgdragen voor een realisatie van een programma die bestaat uit elkaar beïnvloedende projecten in een politiek gevoelige context, zoals de verdere ontwikkeling van Signaling & Control (S&C)  in de Noord/Zuidlijn,  de uitrol van S&C naar de andere metrolijnen (Oostlijn, Ringlijn), de inbouw van S&C systemen in M7 metro-materieel en infrastructurele aanpassingen die het S&C systeem treffen.

Hij/zij bezit zowel kennis en ervaring met programma-/projectmanagement  als inhoudelijke expertise van moderne beveiligingssystemen (ERTMS en/of CBTC) in railsystemen. Daarnaast heeft hij/zij ervaring met het opzetten van Migratie-/Uitrol-/Teststrategieën van complexe brown-field projecten en is gewend te opereren in politiek gevoelige omgevingen rekening houdend met diverse belangen.

Werkzaamheden
De  activiteiten  bestaat onder andere  uit:

Sturing geven aan programma S&C;

Initiatieven nemen om belangen te bundelen en tot oplossingen te komen;

Inbrengen en bewaken eisen vanuit eigenaar/strategisch beheerder;

Zorgdragen voor een realiseerbaar programma, rekening houdend met alle aanwezige belangen;

Meedenken overaanpak bij mutaties en implementatie S&C op het netwerk;

Deelnemen aan programmeringvan diverse op elkaar af te stemmen projecten (ook andere dan S&C) in het kader van portfoliomanagement;

Onafhankelijk rapporteren / verantwoording afleggen naar subsidiegevers en/of opdrachtgevers.

 

Vereisten / knock-outcriteria
In het bezit van een wo diploma techniek.

Minimaal 10  jaar ervaring, waarvan de laatste 5  jaar recente ervaring  op het gebied van   beveiligingssystemen light/ heavyrail, zoals ERTMS en/of CBTC.

Minimaal 10 jaar, waarvan de laatste 5  jaar recente ervaring met programma-/projectmanagement in projecten op het gebied van railsystemen en met systeemintegratie en systems engineering.

Aantoonbare ervaring met het opzetten van een Teststrategie en bedenken van Simulatie omgevingen in omvangrijke infrastructurele spoortrajecten.

Werkzaam geweest voor een G4 gemeente.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 40

Duur: 1 jaar Optie op verl. Tot eind 2021

 

Graag reageren voor 16-11-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.