Planoloog/planjurist

Geplaatst 1 week geleden

Je rol
Je komt op de afdeling Stedelijke Ontwikkeling te werken, waar je jouw collega’s en de gemeente Zoetermeer  adviseert over ontwikkelingen binnen de fysieke leefomgeving.  Je werkt mee aan het tot stand komen van de Omgevingsvisie en het Omgevingsplan voor Zoetermeer. Je bent betrokken bij vraagstukken, gebiedsontwikkelingen en projecten die voortkomen uit de groeiambities van de stad en de opgave om de kwaliteit van de stad op peil te houden. Je adviseert daarin ook op strategisch niveau over de proactieve inzet van het moderne RO instrumentarium in de geest van de omgevingswet. Daarnaast coördineer je met gemak bestemmingsplannen en adviseer je over bouwinitiatieven die niet binnen de geldende bestemmingsplannen passen.

 

Eisen:

Minimaal afgeronde academische opleiding.

Heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als planoloog/planjurst  in de afgelopen 10 jaar.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig matig werken m.b.t. advisering en projecten op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie bij een overheid in de afgelopen 5 jaar.

 

Locatie: Zoetermeer

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: 12 maanden m.o.o.v. 1*12 maanden

 

Graag reageren voor 28-5-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.