Adviseur Maatschappelijke Voorzieningen

Geplaatst 1 week geleden

Kom meewerken aan de groei van Amsterdam. Adviseur Maatschappelijke Voorzieningen werkt op het snijvlak van sociaal en fysiek. Je denkt mee en geeft vorm aan een ontwikkelstrategie voor duurzame, toekomstbestendige leefgebieden in de stad. Hierin is naast wonen en werken ook voldoende ruimte voor maatschappelijke voorzieningen.  Een groeiend Amsterdam heeft namelijk niet alleen woningen, maar ook scholen, locaties voor Ouder- en Kindteams, gezondheidscentra, sportvelden, bibliotheken etc. nodig om een complete en ongedeelde stad te zijn voor iedere Amsterdammer. De ruimtelijke verdichting van de stad biedt hierbij de komende jaren extra uitdagingen. Als Adviseur Maatschappelijke Voorzieningen lever je  een belangrijke bijdrage door het adviseren over stedelijke vraagstukken en ben je trekker van een tweetal projecten Maatschappelijke Voorzieningen.

Als adviseur Maatschappelijke Voorzieningen werk je mee aan het vormgeven van een ontwikkelstrategie voor toekomstbestendige benadering van maatschappelijke voorzieningen. Je hebt een strategische/tactische rol en je legt  voortdurend verbindingen tussen:

Relevante disciplines, (beleids)sectoren, markt en overheid;

Collega’s en partners in het fysieke én sociaal domein in de stad,

Politiek bestuurlijke krachtenveld en dagelijkse praktijk van projecten.

Als adviseur Maatschappelijke Voorzieningen kom je te werken in een netwerkteam in opbouw en krijgt energie van het opzetten en uitdenken van nieuwe werkprocessen. Je hebt daarvoor een pioniersmentaliteit en doet het  met een jong en enthousiast team dat werkt aan de groei van Amsterdam. Daarnaast trek je een tweetal projecten en pas je de ervaring uit de praktijk toe in je adviezen.
Binnen het team breng je (praktijk)ervaring en kennis over laatste ontwikkelingen omtrent gebiedsontwikkeling in relatie tot maatschappelijke voorzieningen en ontwikkel je instrumenten en methoden voor de praktijk. Je adviseert daarover het kernteam maatschappelijke voorzieningen. Daarbij sla je een brug tussen praktische ervaringen en theoretische inzichten. Je agendeert en jaagt discussie aan.
Je werkt nauw samen met de collega’s van onderwijs, jeugd, zorg, de stadsdelen, kunst & cultuur,  sport & bos en grond en ontwikkeling.
Je neemt deel aan relevante overleggen binnen OJZ/sociaal domein en gebiedsontwikkelingsprojecten/fysiek domein.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Minimaal over een HBO/WO werk- en denkniveau.

Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) als projectmanager op beleidsadviesniveau met gemeentelijk/maatschappelijk vastgoed, onderwijshuisvesting, publiek-private samenwerking (pps), corporaties, realisatie van maatschappelijke voorzieningen..

Kennis van en ervaring met Agile/Scrum werken.

Kennis van het sociaal / fysiek domein binnen en buiten Amsterdam.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 16

Duur: t/m 31-3-2019  m.o.o.v. Ja

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.