Senior Projectleider Uitvoering Stationsgebied

Geplaatst 1 week geleden

Als Projectleider uitvoering geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectmanager om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Je voert overleg met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen.

Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico’s tijdig worden gesignaleerd en beheerst. Goede communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je rapporteert begrijpelijk en inzichtelijk over de voortgang, het budget en de risico’s van de werkzaamheden.

Je stuurt de directievoerders en toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectmanager. Daarnaast zorg je voor een goede overdracht naar de beheerorganisatie.

Vereisten / knock-outcriteria

Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van civiele techniek.

Ervaring en kennis van RAW en UAV-GC.

Minimaal 10 jaar ervaring in complexe binnenstedelijke gebieds-ontwikkelingsopgaven.

10 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het werken voor publieke opdrachtgevers.


Locatie: Utrecht

Start: 28-1-2019

Uren per week: 24-32

Duur: t/m 31-12-2019  Optie op verl. Ja

Graag reageren voor 23-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te  zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren