Senior medewerker vergunningen

Geplaatst 6 dagen geleden

Werkzaamheden
Door een toenemend aantal complexe aanvragen, een aantal vacatures en de benodigde inzet voor grote projecten is extra capaciteit nodig. De meeste aanvragen gaan over nieuwbouwplannen. De werkzaamheden bestaan naast de informatieverstrekking aan de klant, het beoordelen van de vergunningaanvraag en het uitvoeren van de procedure die hiervoor van toepassing is. Je werkt samen met adviseurs binnen het stadsdeel maar ook met externe adviseurs.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

Je beschikt over de opleiding ABW2 of daaraan gelijkwaardig.

Communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

In de laatste 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het beoordelen van aanvragen omgevingsvergunning en het behandelen van planologische procedures (projectbesluiten).

Aantoonbare ruime ervaring (minimaal 7 jaar) in het behandelen van bouw- en RO-gerelateerde aanvragen omgevingsvergunningen.

Recente (niet langer dan een jaar geleden) werkervaring in een grote gemeente of samenwerkingsverband (meer dan 100.000 inwoners) in een vergelijkbare functie en is zonder inwerkperiode inzetbaar.

Je beschikt over een door een auditor afgegeven verklaring , niet ouder dan 3 jaar, dat de kandidaat voldoet aan de kwaliteitscriteria 2.1 deskundigheidsgebied 2, complexe situaties.

 

Locatie: Amsterdam

Start: 2-1-2019

Uren per week: 24-36

Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja

 

Graag reageren voor 18-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.