Reizigersverpleegkundige

Geplaatst 6 dagen geleden

Je komt te werken binnen het sub-team Reizigerszorg & Hygiëne. Dit team voorkomt (nieuwe) importziekten en andere gezondheidsrisico’s. Je bent werkzaam in een team met 5 verpleegkundigen en 5 doktersassistenten. Je werkt nauw samen met de artsen Infectieziektebestrijding en medewerkers publiekscontacten.

Wij bieden je een plezierige werksfeer in een professionele omgeving, met ruimte voor eigen initiatief en met veel oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom zijn er ook (team-overstijgende) werkgroepen. Zo houden we met de hele afdeling de kwaliteit en kennis op peil. We willen graag van elkaar leren.

 

Jouw taken

Je houdt als verpleegkundige spreekuur voor reizigers. Dit doe je op basis van de LCR-protocollen.

Tijdens het spreekuur indiceer je de vaccinaties en profylaxe die nodig zijn voor de reis van de cliënt. Deze vaccinaties zijn afhankelijk van reisdoel, reisduur en de gezondheid van de reiziger.

Tevens geef je voorlichting over het vóórkomen en voorkomen van infectieziekten en andere gezondheidsrisico’s.

Het spreekuur wordt soms in samenwerking met een doktersassistente gedaan. De doktersassistenten dient dan de vaccinaties toe en/of geeft reisadvies.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Een succesvol afgeronde opleiding HBO in de richting van Verpleegkundige (HBO-V).

Twee (2) jaar ervaring als Verpleegkundige.

Ervaring met het werken in een functie op de GGD, een CJG of werken binnen de maatschappelijke gezondheidssector of met het werken op reizigerspoli’s of SOA poli’s.

 

Locatie: Rotterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 24-36

Duur: 9 maanden Optie op verl. 2*6 maanden

 

Graag reageren voor 11-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Voor deze opdracht is het niet mogelijk om deze op ZZP basis in te vullen maar wel op payroll basis met Freelance contract.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.