Projectleider data-lab – Veilig

Geplaatst 6 dagen geleden

De projectleider heeft een pioniersfunctie. Het verbinden van de data-wereld en de wijkwereld en het werken midden in de wijk – betreft een nieuwe werkwijze. Daarnaast is de gemeente Rotterdam op het gebied van DGW sterk in ontwikkeling. Methodieken als de “Datafabriek” en het SAS platform zijn nieuw.

De projectleider van het data-lab werkt nauw samen met de inhoudelijk projectleider van de geprioriteerde maatschappelijke opgave in beide wijken. Samen vormen de projectleider data-lab en de inhoudelijk projectleider een team.

De projectleider data-lab moet dus goed kunnen samenwerken, een gezonde nieuwsgierigheid hebben, meerdere “talen” kunnen spreken en in staat zijn bruggen te slaan tussen de verschillende werelden. Daarnaast beschikt de projectleider over overtuigingskracht, adviesvaardigheden, Rotterdamse mentaliteit (nuchter, handen uit de mouwen).

Vereisten / knock-outcriteria

hbo-opleiding

Ervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, in een soortgelijke functie (projectleider organisatieproject).

Ervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, met handhavingsprocessen binnen het veiligheidsdomein en met het ontwikkelen van informatie-producten (data-analyses en data-science) binnen een gemeente met meer dan 300.000 inwoners.

Locatie: Rotterdam

Start: 1-9-2019

Uren per week: 16-24

Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja 3*4 maanden

Graag reageren voor 16-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te  zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.