Manager BLVC Stationsgebied

Geplaatst 1 week geleden

Als Manager BLVC Stationsgebied Utrecht ben je de spil in de uitvoering. Je bent voorzitter van het Uitvoeringsoverleg waarbij je met alle bouwende en uitvoerende partijen binnen het Stationsgebied, tweewekelijks, bouw-logistieke zaken afstemt.

Daarnaast formuleer je voor nieuwe ontwikkelingen minimale BLVC eisen, beoordeel je BLVC plannen en adviseer je daar waar nodig het Kernteam Bereikbaarheid en de afdeling Vergunningen van de Gemeente Utrecht. Alles is hierbij gericht om het Stationsgebied bereikbaar, leefbaar, veilig te houden en daarover goed te communiceren. Waar nodig neem je zelfstandig maatregelen om dit in de openbare ruimte zeker te stellen.

Inde uitvoering van werken bewaak je of ontwikkelaars/bouwers zich houden aan de minimale BLVC eisen. Tevens stuur je 2 BLV inspecteurs aan die dagelijks inspecties uitvoeren in het Stationsgebied en zorg je er voor dat er wekelijks BLV rapportages worden opgesteld voor de afdeling Wijkonderhoud & Service van de Gemeente Utrecht.

Je werkt intensief samen met de projectteams van verschillende ontwikkelingen binnen het Stationsgebied en bent aanspreekpunt voor directe stakeholders als het gaat om BLVC.

Vereisten / knock-outcriteria

Een afgeronde HBO opleiding op het gebied van civiele techniek.

Ervaring en kennis van RAW en UAV-GC.

Minimaal 10 jaar ervaring in complexe binnenstedelijke gebieds-ontwikkelingsopgaven.

Meer dan 10 jaar ervaring met omgevingsmanagement in de GWW sector (overheid als opdrachtgever).

>5 jaar ervaring met het coördineren van BLVC opgaven.


Locatie: Utrecht

Start: 28-1-2019

Uren per week: 24

Duur: t/m 31-12-2019  Optie op verl. Ja

Graag reageren voor 23-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te  zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren