Inkomensconsulent Beheer Inkomen

Geplaatst 1 week geleden

Wij zoeken gedreven en enthousiaste (medior/senior) inkomensconsulenten. Bij voorliggende voorzieningen kan gedacht worden aan WW, WIA, ANW, heffingskortingen, ZW, toeslagenwet etc. De inkomensconsulenten handelen uiteenlopend makkelijke tot en met zeer moeilijke rechtmatigheidssignalen af. Er is daarom enige ruimte voor ontwikkeling in de diepte. Een goede basiskennis van regel- en wetgeving in de PW en voorliggende voorzieningen is noodzakelijk. Binnen het project zijn de competenties resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, voortgang bewaken,samenwerken en projectmatig werken belangrijk.

Vereisten / knock-outcriteria

Een succesvol afgeronde opleiding op mbo niveau aangevuld met minimaal 5 jaar ervaring als inkomensconsulent OF een succesvol afgeronde opleiding op hbo niveau aangevuld met minimaal 1 jaar ervaring als inkomensconsulent.

Ervaring met inkomstenverrekening en Fraude alertheid (waaronder het signaleren/opsporen van fraude).

Affiniteit met sociale zekerheid en voorzieningen

Kennis van de Participatiewet.

Socrates ervaring/kennis (mutaties), PIV raadplegen, Suwi raadplegen en RMW raadplegen


Locatie: Rotterdam

Start: 28-1-2019

Uren per week: 32-36

Duur: t/m 31-12-2019  Optie op verl. 2*6 maanden

Graag reageren voor 18-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te  zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Voor deze opdracht is het niet mogelijk om deze op ZZP basis in te vullen maar wel op payroll basis met Freelance contract.

Online solliciteren