Adviseur Bodemsanering

Geplaatst 6 dagen geleden

De Rijksgeldenprojecten omvatten een groot aantal bodemsaneringen binnen Rotterdam. In de komende jaren dienen de verschillende reeds voorbereide saneringen te worden herzien volgens de actuele wet- en regelgeving. Zo moet de bodem van geheel Rotterdam opnieuw onderzocht worden en mogelijk gesaneerd vanwege een strengere loodnorm.

De omvang van de Rijksgeldenprojecten voor bodemsanering is zodanig groot dat de het ingenieursbureau momenteel op zoek is naar ervaren Adviseurs Bodemsanering (specialisten op het gebied van complexe stedelijke saneringsprojecten en Rijksprojecten) met unieke kennis en vaardigheden die op bovengenoemde bodemprojecten (met name m.b.t. de loodproblematiek in Rotterdam) kunnen worden ingezet.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Een succesvol afgeronde opleiding in de gewenste studierichting conform het functieprofiel.

Minimaal 5 jaar ervaring conform het functieprofiel.

Je beschikt over de volgende specifieke kennis en ervaring: Diffuse bodemverontreiniging, Humaan toxicologische risico’s, Data-analyse met behulp van Arcgis in stedelijk complexe omgeving, waarbij de adviseur meerdere gegevens kan combineren, raadplegen en verwerken.

Locatie: Rotterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 24-40

Duur: 13 maanden Optie op verl. 2*6 maanden

 

Graag reageren voor 13-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Voor deze opdracht is het niet mogelijk om deze op ZZP basis in te vullen maar wel op payroll basis met Freelance contract.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.