Administratief Medewerker WMO

Geplaatst 6 dagen geleden

Als Administratief Medewerker van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) heb je een afwisselende baan met maatschappelijk karakter, waarbij je ondersteunende taken afwisselt met uitvoerende taken. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de algemene mailbox van de administratie en vanuit deze mailbox wordt onderling het werk verdeeld. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van (aan)meldingen van de WMO, wijzigingen van cliënten die willen wisselen van zorgaanbieders, het registreren van vrij inzetbare voorzieningen en beëindigen van WMO- voorzieningen (denk aan huishoudelijke hulp, woningaanpassingen, begeleiding, vervoersvoorzieningen etc.) in verband met verhuizing/ overlijden of op eigen verzoek of verzoek van de zorgaanbieder. Andere werkzaamheden die van belang zijn, zijn onder andere: Wmo 307 berichten aanmaken en verwerken, ook heb je direct contact met de burger, het controleren van WMO facturen en het overleggen met de WMO-consulenten behoren tot je takenpakket.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4;
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van WMO/PGB en eventuele aanverwante wetgeving in de afgelopen 5 jaar;
Vrijdag is een verplichte werkdag;

Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met Suite4Werk in de afgelopen 5 jaar (voorheen GWS);
Aantoonbare werkervaring met Key2Zaken.

 

Locatie: Zoetermeer

Start: 2-1-2019

Uren per week: 36

Duur: 3 maanden Optie op verl. 3*3 maanden

 

Graag reageren voor 12-12-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.