WABO Coordinator

Geplaatst 2 dagen geleden

Opdracht
Als Wabo Coördinator toets je zelfstandig complexe bouwbesluiten en ben je het eerste aanspreekpunt bij bouw –en woningtoezicht en de omgevingsvergunning. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het initiëren en coördineren van activiteiten met betrekking tot beleid, planning en uitvoering en voer je de regie op het gehele proces. Je bewaakt hierbij de voortgang en kwaliteit en daarnaast stem je af met interne en externe vakspecialisten. Daarnaast onderzoek, herken en begrijp je de dwarsverbanden van complexe bouwplannen. Ook draag je waar mogelijk verbetervoorstellen aan voor optimalisatie van het proces. Je bent verantwoordelijk voor:

Verzamelen adviezen van zowel interne als externe partners om zo tot een vergunning te komen;

beoordeling van complexe vergunningaanvragen op ontvankelijkheid;

toetsing van aanvragen aan relevante wetten, beleidskaders en regelingen (bestemmingsplannen, bouwbesluiten en bouwverordeningen);

weging van verschillende adviezen ten behoeve van het besluit;

opstellen verlening of weigering van de vergunning.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding Rechten.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het zelfstandig toetsen en behandelen van omgevingsvergunningen in de afgelopen 6 jaar;
Aantoonbare werkervaring met beroep -en bezwaarprocedures.

‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

 

Locatie: Leidschendam

Start: z.s.m.

Uren per week: 32

Duur: 12 maanden

 

Graag reageren voor 24-4-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.