Vergunningverlener WABO

Geplaatst 6 dagen geleden

Opdracht
In onze organisatie werk je voor verschillende opdrachtgevers: de drie colleges. Je klanten zijn de burgers en ondernemers van de drie gemeenten. Je kunt je feilloos bewegen binnen deze verschillende speelvelden. Als Medewerker Vergunningen 1 coördineer en toets je enkelvoudige en meervoudige aanvragen van de omgevingsvergunning. Je bent thuis in de wereld van de bestemmingsplannen en het bouwbesluit. Je komt te werken in het cluster Vergunningen van het Team Vergunningen & Handhaving.

Je takenpakket bestaat uit:

zelfstandig zorg dragen voor de afhandeling van aanvragen omgevingsvergunning vanaf het vooroverleg tot aan de beschikking, waarbij afstemming met de aanvrager en met andere afdelingen en toetsing aan de bestaande wet- en regelgeving de uitgangspunten zijn;

adviseren over het toepassen en uitvoeren van diverse wetten;

overleg voeren met aanvragers over ontwerpen en adviezen en onderhandelingen voeren op onderdelen, binnen de afgesproken kaders;

criteria

Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding in de richting Bouwkunde.

Minimaal afgeronde ABW 1 en ABW 2.

Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als WABO vergunningverlener bij een gemeentelijke instelling.

Gedegen en actuele kennis van en aantoonbare werkervaring op het gebied van omgevingsrecht (Bouwbesluit, WRO, en aanverwante regelgeving).

Kennis van en aantoonbare werkervaring met het systeem Open Wave.

 

Locatie: Blaricum

Start: z.s.m.

Uren per week: 32

Duur: 3 maanden m.o.o.v. 1*3 maanden

 

Graag reageren voor 20-4-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.