Sociaal verpleegkundige II SOA & Seksualiteit

Geplaatst 6 dagen geleden

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de preventie en bestrijding van SOA en HIV. Je houdt spreekuur over SOA en seksuele gezondheid. Je voert partnerwaarschuwing uit. Je bent bereid outreachactiviteiten te verrichten. Je beheert cliëntendossiers, registreert gegevens voor epidemiologische analyse en zorgt voor rapportage naar de verwijzer of cliënt. Daarnaast ben je achterwacht voor calamiteiten en denk je mee over beleid en kwaliteit. Ervaring met uitvoering van bovenstaande taken is een vereiste. Je hebt uitgebreide ervaring met het voeren van gesprekken over anticonceptie.

 

Functie eisen:

Je hebt het diploma HBO-V en je beschikt over een registratie in het kader van de Wet BIG.

SOA bestrijding en aanvullende seksuele gezondheidszorg (ASG) certificaat.

Minimaal 1 jaar ervaring als Sociaal verpleegkundige II.

Minimaal 1 jaar ervaring met zelfstandig consulten voeren.

Minimaal 1 jaar ervaring met het uitvoeren venapunctie.

Minimaal 1 jaar ervaring met intramusculaire injectie.

Minimaal 1 jaar ervaring met het uitvoeren lichamelijk onderzoek genitale gebied en speculumonderzoek vrouw en genitale gebied man.

Goede kennis van MsOffice.

Flexibiliteit in werktijden (ook weekend/avonddiensten) is een vereiste. Ervaring op het terrein van de SOA/HIV-preventie en bestrijding is gewenst maar niet noodzakelijk. Verder ben je bereid tot het volgen van intern aangeboden scholing/opleiding. Je bent resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Het dragen van verantwoordelijkheid is voor jou geen enkel probleem. Je resultaatgerichte aanpak is je handelsmerk: je bent een gedreven verpleegkundige! Wij bieden je een plezierige werksfeer in een professionele omgeving, met ruimte voor eigen initiatief en met veel oog voor kwaliteit, scholing en cliëntentevredenheid.

 

Locatie: Rotterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: 2 jaar m.o.o.v. 2*6 maanden

 

Graag reageren voor 18-4-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.