Projectleider uitvoering (directievoerder)

Geplaatst 1 week geleden

Wij zijn op zoek naar een proactieve en op samenwerking gerichte projectleider/directievoerder die er voor zorgt dat projecten soepel en conform de projectdoelen verlopen. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een proactieve instelling, gewend om risico gestuurd te werken, goede onderhandelingsvaardigheden, resultaatgerichtheid  en goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Werkzaamheden
Als projectleider uitvoering geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico’s zijn voorzien en worden voorkomen. Communicatie en onderhandelingsvaardigheden zijn hierbij essentieel. Je stuurt de toezichthouders aan, zit bouwvergaderingen voor, beoordeelt meer- en minderwerk en stemt dit af met de integraal projectleider.
De complexiteit van het werk zit in de krappe planning, de afstemming met diensten en bedrijven, de drukke Amsterdamse omgeving, of in een combinatie van alle drie. Over je werk communiceer je naar integraal projectleider.

 

Vereisten / Knock- outcriteria
In het bezit van minimaal een erkend mbo-diploma in de richting Civiele Techniek.

Aantoonbare kennis van contracten en aanbestedingen en heeft ervaring met adviseren hierover.

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) op het terrein van maaiveldinrichting en infrastructuur binnen UAV-gc

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) op het terrein van RAW contracten, uitgevoerd in een complexe groot stedelijke omgeving.

Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 8 jaar) met gebiedsontwikkeling en het coördineren van kabels en leidingwerkzaamheden.

Bereid om indien nodig op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).

Ervaring met de Amsterdamse procedures, regelgeving en werkwijzen.

Locatie: Amsterdam

Start: 1-12-2018

Uren per week: 36

Duur: t/m 31-12-2019  m.o.o.v. Ja

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.