Projectleider Amsterdam

Geplaatst 7 dagen geleden

Werkzaamheden
Als onderdeel van het projectteam NDSM werk je aan diverse projecten binnen het NDSM projectgebied.
De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het inrichten van het maaiveld, zowel als tijdelijke en definitieve inrichting. Het project kent een grote dynamiek waar het gaat om planning, inhoud en wensen derden. De kandidaat moet in staat zijn snel te kunnen schakelen en een proactieve houding aan te nemen.
De opdrachten variëren van planvorming en participatie, contractvorming tot en met de realisatie van infrastructuur en openbare ruimte projecten. Het gaat voornamelijk om gebiedsontwikkeling maar tevens deels onderhoud aan bestaande inrichting. Als Technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de optimale voorbereiding, afstemming en uitvoering van de projecten en stuur je projectteams van wisselende samenstelling en grootte aan. Je zorgt voor een inkoopstrategie en de contractvoorbereiding, geeft leiding aan het aanbestedingsproces en stuurt het werk tijdens de uitvoering aan. Naast je rol als projectleider weet je opdrachtgevers ook in andere opzichten te ondersteunen; zo beschik je over adviserende kwaliteiten als er nog geen sprake van een project is. Ook ben je gewend om snel te schakelen tussen verschillende projecten, je ziet hun onderlinge samenhang en je hebt goede antennes voor de belangen in de omgeving. Je levert input vanuit stakeholders en buurt t.b.v. besluitvorming en de onderbouwing van vast te stellen uitgangspunten en het definitief ontwerp. Je draagt mede zorg voor het verkeersmanagement in projecten (organiseren van BLVC plannen, uitvoering en schouw, etc.  Tevens draagt je zorg voor de conditionering van projecten (regelen van  kabels en leidingen, vergunningen, wenstracé, etc)

Vereisten / knock-outcriteria
Minimaal 7 jaar relevante werkervaring als projectleider die affiniteit heeft met civiele techniek.

In het bezit van minimaal een hbo diploma.

Ervaring opgedaan met RAW systematiek, bij voorkeur in de rol van werkvoorbereider.

Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige projectleider in gebiedsontwikkeling.

Gewerkt voor een lokale overheid, bij voorkeur >100.000+ gemeenten.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 18-36

Duur: 1 jaar Optie op verl. Ja

 

Graag reageren voor 19-11-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.