Medewerker Informatiedienstverlening (IDV), Digitaal

Geplaatst 1 week geleden

Als medewerker IDV werk je mee aan het Project Uitfaseren Papier (PUP). Doelstelling van de organisatie is, om op 1 januari 2021 het papier uit de organisatie te hebben en alle dossiers te hebben afgesloten.

Binnen dit project beheer je het papieren archief en draag je zorg voor de afsluiting van de papieren dossiers. Je bent in staat te bepalen of de betreffende informatie thuishoort in de papieren dossiers of in digitaal- /zaakgerichte dossiers. Door middel van het toepassen van de geldende selectielijst geef je dossiers de juiste bewaar- /vernietigingstermijn mee. Tevens beoordeel je de dossiers op kwaliteit en verbeter je de kwaliteit daar waar nodig.

Je geeft uitvoering aan de jaarlijkse vernietiging van archiefstukken en je beheert de archiefkluis. Bij wijzigingen in de kluis draag je er zorg voor dat de inventarisatielijst wordt bijgewerkt.

 

Vereisten / Knock- outcriteria
SOD1 of een andere opleiding op het gebied van informatiemanagement/informatiebeheer;

Aantoonbare werkervaring met het verwerken van papieren archieven bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 5 jaar;
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Medewerker Informatiedienstverlening in de afgelopen 5 jaar bij een gemeentelijke instelling;

Locatie: Huizen

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: 3 maanden  m.o.o.v. n.n.b.

 

Maximum uurtarief € 32,50- exclusief BTW / inclusief reiskosten.

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.