Manager Projectbeheersing Projectencentrum

Geplaatst 7 dagen geleden

Manager Projectbeheersing Projectencentrum is verantwoordelijk voor de coördinatie van Projectbeheersing van de gezamenlijke projecten binnen het Projectencentrum Metro en Tram.

Werkzaamheden
Manager Projectbeheersing Projectencentrum coördineert de Projectbeheersing van de gezamenlijke projecten binnen het Projecten Centrum. Hij/zij coördineert de Managers Projectbeheersing, Projectcontrollers, Kostendeskundigen, Planners en Risicomanagers binnen de Projectencentrum projecten. Daarnaast coördineert de Manager Projectbeheersing Projectencentrum voor diverse strategische-, verander- en implementatie van projectbeheersing gerelateerde vraagstukken binnen het Projectencentrum waaronder capaciteitsmanagement, werken volgens IPM en clustering projecten en is hij/zij op het gebied van projectbeheersing het aanspreekpunt voor het management van Projectencentrum. Verder draagt hij/zij zorg voorde kwaliteitsborging divers projectbeheersing productdata.

Vereisten / knock-outcriteria
In het bezit van een hbo diploma in de richting bedrijfseconomie.

Minimaal 7 jaar ervaring in projecten en/of programma’s in (semi) overheidsomgevingen.

Minimaal 3 jaar ervaring als Manager Projectbeheersing bij één van de G4 gemeenten.

Aantoonbare ervaring binnen OV infrastructuur projecten met IPM en het implementeren hiervan.

Aantoonbare ervaring met het opzetten en implementeren van projectbeheersing bij diverse parallelle projecten en/of op programmaniveau.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 40

Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja

 

Graag reageren voor 20-11-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.