Junior Werkvoorbereider

Geplaatst 1 week geleden

Het Ingenieursbureau is een adaptieve organisatie, die mee ontwikkelt met de opgaven in de metropool Amsterdam en het groeiende werkpakket in de openbare ruimte.  Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Wij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en  contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen wij projecten van idee tot en met de uitvoering. Naast een schat aan specialistische kennis heeft het Ingenieursbureau een breed inzicht in maatschappelijke processen, overheidsorganisatie en bestuurlijke procedures, zowel op het gebied van besluitvorming als regelgeving. Onze passie ligt bij de complexiteit van stedelijke gebieden. Vakinhoudelijke expertise, betrouwbaarheid en kennis van de stad Amsterdam zijn
onze kracht. Wij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de de Zuidas & Zuidasdok, Noord/Zuidlijn, de nieuwe entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks, Amstelkwartier en de Houthaven. Ook houden wij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.
Wij willen ons voor het gebied Centrum/West versterken met een junior werkvoorbereider.
Ben jij een schoolverlater met een civiel technische achtergrond dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op deze veelzijdige functie.
Je komt te werken in een van de projectteams van het Team Centrum/West en maakt onderdeel uit van  een team van  werkvoorbereiders die alle engineeringstaken verzorgen. De werkzaamheden variëren sterk en bestaan onder andere uit: het maken van bestekstekeningen en bestekken, het maken en controleren van kostenramingen, het verzorgen van bouwlogistieke tekeningen, het adviseren over tijdelijke maatregelen, het opstellen van BLVC-plannen, het uitzetten van onderzoeken, ook stel je faseringsplannen, tijdelijke maatregelen, op. Voor deze activiteiten werk je nauw samen met ervaren werkvoorbereiders, projectleiders, specialisten, directievoerders en toezichthouders van het ingenieursbureau en met externe partners, etc.
Niet alleen de schaalgrootte van de ruimtelijke ontwikkelingen in Amsterdam, maar ook de complexiteit van het werken in de grootste stad van Nederland maken de gevraagde functie uitdagend en veelzijdig.

 

Vereisten / knock-outcriteria
Aantoonbare werkervaring als (junior)voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur in een complexe, binnenstedelijke omgeving van grote steden.

In het bezit over een afgeronde mbo-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig.

Naast de technische voorbereiding ook ervaring in de onderdelen contractvorming, omgevingsmanagement en projectbeheersing behoren ook tot de scope van de opgave.

Ervaring met het opstellen van openbare ruimte plannen.

Aantoonbare ervaring met CAD-tekenen(MicroStation) met tekenstandaard NLCSalsmede 3D tekenen. Deze ervaring is recent.

Ervaring als werkvoorbereider in Amsterdam met Amsterdamse procedures, zoals het coördinatiestelsel werken aan de weg’, verkeerscommissie, etc. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud.

Dient affiniteit te hebben met geïntegreerde contracten en BIM en of SE.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: t/m 31-12-2020  m.o.o.v. Ja

 

Uurtarief max. € 35,00 all-in excl. btw.

 

Graag reageren voor 22-10-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.