Inkoper

Geplaatst 1 week geleden

Functieomschrijving
De inkoper voert zelfstandig inkooptrajecten uit en adviseert opdrachtgevers op welke wijze zij de inkoopbehoefte het beste kunnen verwoorden in een heldere uitvraag naar de markt. Ook is hij of zij bereid alle voorkomende werkzaamheden binnen het team Inkoop op te pakken indien dat gewenst is. De Inkoper houdt zich voornamelijk bezig met de volgende taken:
het uitvoeren van meervoudig onderhandse inkooptrajecten binnen het inkooppakket waarvoor het team als leadbuyer verantwoordelijk is. Daarbij worden alle noodzakelijke handelingen gedaan zoals adviseren over de manier van de uitvraag, marktonderzoek, offertedocument opstellen inclusief de overeenkomst, beoordeling van de offertes, het verzorgen van formele gunnings- en afwijzingsbrieven en dossiervorming;

het uitvoeren van eenvoudige Europese aanbestedingen, waarbij dezelfde werkzaamheden moeten worden uitgevoerd als hierboven beschreven;

het adviseren van de opdrachtgevers bij het uitvragen van individuele (inhuur)opdrachten.

De inkoper is in staat om zich soepel te bewegen in het krachtenveld tussen de verschillende partijen en opdrachtgevers. Waar nodig kunnen overtuigen van de juistheid van het afgegeven advies. Van de inkoper wordt verwacht dat hij/zij altijd in elke situatie integer handelt.

 

Eisen:

NEVI 1 of een gelijkwaardige opleiding succesvol afgerond.

Kennis van de (Europese) aanbestedingswet.

In de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan) als inkoper bij de overheid.

Minimaal 1 jaar ervaring met projectmatig werken, procedure- en procesbewaking.

Ervaring als inkoper binnen een grote Nederlandse gemeente (> 100.000 inwoners) van personeelsdiensten.

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: tot 1-12-2018 m.o.o.v.

 

Graag reageren voor 25-5-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.