Enthousiaste en ervaren stedenbouwkundige

Geplaatst 2 weken geleden

In aanvulling op ons vaste team van gedreven stedenbouwkundigen zoeken we tijdelijke ondersteuning op de verschillende projecten door een stedenbouwkundige met ervaring op hoogstedelijke opgaven die de eigen ervaringen en kennis graag wil inbrengen in ons team en zo bij kan dragen aan de transformatie van onze stad.

Wij zoeken iemand die weet wat een stad nodig heeft om te voorzien in de behoeften van de gebruikers en die graag werkt aan de vertaling van deze vraag en inrichting van de fysieke ruimte van de stad.

Je zult worden ingezet op diverse en uiteenlopende stedenbouwkundige projecten in de stad en werkt dan zowel individueel als in teamverband. Naast het ontwerpen ben ook je betrokken bij het opstellen van het stedenbouwkundig programma van eisen en bij de begeleiding van de initiatiefnemers. De opgaven waaraan je gaat werken variëren van bouwplannen en transformaties van gebouwen tot grootschalige gebiedsontwikkelingen. Je werkt in multidisciplinaire teams samen met andere adviseurs op het gebied van stedelijke ontwikkeling en vanzelfsprekend in samenwerking met de initiatiefnemers in de stad. Je hebt een positieve, proactieve instelling, een kritische houding en eigen visie op het vakgebied met een scherp beoordelingsvermogen en doorzettingskracht.

 

Vereisten / knock-outcriteria

Je hebt een MSc op het gebied van stedenbouw bijvoorbeeld van de Technische Universiteit;

Je bent na een relevante bachelor begonnen met de Academie van Bouwkunst

Je combineert een afgeronde opleiding (landschaps)architectuur met veel affiniteit met stedenbouw

Tenminste 7 jaar ervaring als stedebouwkundige  bij een gespecialiseerd bureau en/of bij een grote gemeente en in ieder geval heb je daarbij recente ervaring met een hoogstedelijke opgave.

Uitstekende en actuele beheersing van teken- en grafische pakketten (adobe, AutoCAD/Microstation);

 

Locatie: Utrecht

Start: 1-12-2018

Uren per week: 24-32

Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja

 

Graag reageren voor 19-11-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.