Coördinator BGT

Geplaatst 1 week geleden

Als coördinator BGT ben je primair verantwoordelijk en het aanspreekpunt voor het gegevensbeheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in de gemeente Westland. Je bewaakt hierbij de wettelijke termijnen en ziet toe op een correcte implementatie, uitvoering en constante verbetering van de BGT-processen. Daarbij voer je kwaliteitscontroles uit, zorg je voor optimalisatie van het BGT-bestand, coördineer je de uitvoering van de BGT-werkzaamheden en zorg je voor de ENSIA BGT zelfcontrole. Je zorgt voor een meervoudig gebruik van de BGT-gegevens en stemt af met de diverse afnemers (zowel in- als extern) over het aanleveren, afnemen en terugmelden van gegevens. In de functie als coördinator BGT werk je nauw samen met de beheerders van de basisregistraties BAG en WOZ en de beheerders van Areaalbeheer van de cluster Ruimte. Daarnaast stem je regelmatig af met de overige BGT-bronhouders (waaronder Provincie en Waterschap).

Vereisten / knock-outcriteria
Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau;
Aantoonbare kennis van de BGT, het BGT datamodel (IMGEO) en het stelsel van basisregistraties;
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van GEO en de applicatie C-SAM dan wel Microstation in de afgelopen 6 jaar;
Minimaal een half jaar aantoonbare werkervaring met het beheer openbare ruimte in de afgelopen 3 jaar;
Bij goed functioneren ben je bereid om kosteloos in dienst te treden bij de Gemeente Westland;

 

Locatie: Huizen

Start: z.s.m.

Uren per week: 36

Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b.

 

Maximum uurtarief € 62,- exclusief BTW / inclusief reiskosten.

 

Graag reageren voor 15-11-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.