Business analist data WMO

Geplaatst 6 dagen geleden

Project Managementinformatie Wmo
Vanwege nieuwe inkoop wordt bij de afdeling Zorg meer ingezet op accounthouderschap / contractmanagement. Dit maakt de behoefte aan kwalitatief goede informatie groter dan tot nog toe. De huidige oplossing loopt tegen het einde van de technische mogelijkheden aan waardoor de rapportages steeds minder bruikbaar worden.
Om deze risico’s te adresseren, is het project MI Wmo in 2017 begonnen met inrichting van een Datawarehouse (DWH) Zorg en gestart met een pilot-implementatie voor managementinformatie (MI) in het kader van Maatschappelijke Opvang en Beschermd Wonen. In 2018 zullen zowel de datawarehouse (DWH)-inrichting en de implementaties per productketen worden voortgezet en per 31 december 2018 worden opgeleverd. Hiermee wordt de basis voor een datagedreven Zorg-organisatie gerealiseerd. Het tussentijdse advies Data-gedreven Zorgorganisatie kan in 2018 resulteren in extra impulsen voor de beoogde data-gedreven werkwijze van Zorg.
Vanuit het project MI Wmo wordt er gewerkt aan het verbeteren van de (infrastructuur rond) managementinformatie. Hieronder valt onder andere het ombouwen van huidige Exceldashboards naar dashboards in SAP Business Objects. De business analist data Wmo ondersteunt de projectleider in het behalen van de doelen van het project.

Eisen:

Je beschikt minimaal over een aantoonbaar WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald WO diploma Bedrijfskunde en/of Information Management en/of Bestuurskunde.

Je hebt kennis van en ervaring met de Amsterdamse Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo).

Je hebt ervaring met de applicaties Wmo-Ned en RIS-WZ.

Je hebt kennis en ervaring met het uitvoeren van ‘datawerkzaamheden’ zoals analyses, migraties en conversies.

Je hebt ervaring met sturingsproblematiek in het sociaal domein, waarbij de nadruk ligt op het betrekken van de business bij het vormgeven van de sturing op basis van BI rapportages?

 

Locatie: Amsterdam

Start: z.s.m.

Uren per week: 32

Duur: t/m 31-12-2018 m.o.o.v.

 

Graag reageren voor 23-3-2018 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.

Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:

Beschikbaarheidsdatum

Aantal uren per week

Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten

Vakantie plannen

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.